LAAT JE INSPIREREN DOOR

DE BIJZONDERE STIJL

VAN

Estilo Fabulosa

 

In THE WORLD of ESTILO FABULOSA draait alles om sfeerbeleving die een warme uitstraling creëert bij de mensen thuis of op de werkvloer.
Laat je meeslepen in de fabelachtige wereld van Estilo Fabulosa, waar mooie kleuren centraal staan
en gebruik gemaakt wordt van prachtige stoffen in stralende kleuren. Hierbij mogen natuurlijke materialen niet ontbreken.
Estilo Fabulosa selecteerd stijlvolle meubels, woondecoratie en collectables die iets bijzonder aan de interieurstijl kunnen toevoegen. Maar ook meubels met een etnische achtergrond “herritage” ontbreken niet in dit plaatje.
Bijzondere meubelstukken, woondecoratie en bloemenpracht waarover gesproken wordt.
Bij Estilo Fabulosa spelen bijzonder gedecoreerde muren (waar onder Murals) en stofkeuzes te samen met bloemsierkunst
en collectables een grote rol voor een uniek artistiek interieur concept!
De specialiteit van Estilo Fabulosa is de Ethnic Chic Interieurstijl met een vleugje Wanderlust, een persoonlijk gedurfde interieurstijl die prettig aanvoelt.

Onder leiding van Angelique den Drijver, bloem en interieur stylist weet je zeker dat er een bijzondere sfeerbeleving gecreëerd wordt.
Met oog voor detail en jaren lange ervaring in de meubelbranche, woonstyling en passie voor het interieur vak maar ook voor de bloemsierkunst, heeft ze een verrassend concept gevonden om de bloemsierkunst een belangrijke rol te laten mee spelen in de interieurstyling thuis en op het werk. Daarnaast zijn de vele reizen en wonen in het buitenland, interesse voor kunst en de mode industrie een grote bron van inspiratie.

Ontdek onze Passie,
Enthousiasme, Ervaring en Klantvriendelijkheid!

Wij nodigen je uit op onze blogsite : IN STYLE with ESTILO FABULOSA daar vindt je alle laatste trend en nieuwtjes over Interieurstyling,
Bloemsierkunst, Wanderlust, Kunst en Lifestyle onderwerpen.

Voor unieke woonaccessoires en collectables kan je heerlijk shoppen in de Estilo Fabulosa Store.
Mocht er echter niet het gewenste artikel bij zitten dan gaan wij speciaal voor jou opzoek naar je favoriete item.

Alles over bloemen en bloemcreaties vind je op de afdeling Artistic Flowers, hier kan je ook bloemarrangementen bestellen

Veel plezier op onze website en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen

Angelique den Drijver

Interior and Flower Art Designer

ESTILO FABULOSA