the world of

INTERIOR STYLING

Interior Design, Floral Art en Collectables zijn de ingrediënten voor de sfeerbeleving die Estilo Fabulosa gebruikt bij het creëren van een persoonlijk interieur met een artistiek karakter. Prachtige kwaliteit stoffen in warme en schitterende kleuren, natuurlijke materialen, bloemrijke en dieren prints spelen een rol in het creëren van een bijzonder interieur.

The Etnic Chic Interior Style

of

ESTILO FABULOSA

Bij Estilo Fabulosa zijn wij gepassioneerd om interieurs te stijlen die een persoonlijke sfeerbeleving geven, een sfeerbeleving die de smaak van de klant reflecteert. Een prettige sfeef creëer je door de juiste kleuren en stofkeuzes te combineren met natuurlijke materialen. Selecteer hierbij de juiste meubels, woondecoratie en collectables, met een vleugje Wanderlust dan krijg je een verrassend effect. Lampen en vloerkleden zijn de finishing touch in het interieur. Artistieke bloemen en tropische planten laten de woonruimte op fleuren. Wij helpen je bij het inrichten van o.a. de hal, woon – en eetkamer, woonkeuken, serre of andere aanbouwen, slaapkamer, kinderkamer, kantoor aan huis.
Laat je verrassen door onze creativiteit, enthousiasme en klantvriendelijkheid.
In onze Webshop staan unieke decoratie objecten, handgemaakt servies, collectables en meubelstukken

NEW COLLECTION

ARTICHOKE CERAMIC VASE

 • Unieke groene Artichoke vaas
 • Keramiek handgemaakte vaas
 • Metropolitan decoratie object
 • Size : H.20 cm /W. 22 cm
 • Vaas is niet waterproof
  Dit artikel is te koop in onze webwinkel

Vanaf

€ 49,95

NEW COLLECTION

TABLELAMP GOLDEN LEAVES

 • Tafellamp met metalen voet en fluwelen kap
 • Lampenvoet met Dazzling Golden Leaves
 • Size : H.60 cm/ W.25 cm
 • Fluwelen kap okergeel
 • Size : H.20 cm/ W.20 cm
 • Metropolitan tafellamp
  Dit artikel is te koop in onze web winkel

 

€ 163,00

NEW COLLECTION

BOOK-ENDS SPIDER MONKEY

 • Set van 2 boekensteunen
 • Goudkleurige Slingerapen
 • Zwart gelakte houten boekensteunen
 • Keramiek Slingerapen
 • Size : H.23 cm /W.18 cm
 • Luxury Ethnic Chic Object
  Dit artikel is te koop in onze webwinkel

 

€ 57,00

Ethnic Chic Interior Styling

Estilo Fabulosa is gespecialiseerd in de interieurstijl die Ethnic Chic heet, een stijlen mix van invloeden uit verschillende landen waarin gekozen wordt voor ambachtelijke meubels en producten die uniek zijn. Een interieurstijl die tijdloos is en waar een persoonlijk verhaal achter zit waar over gesproken wordt. Bij Estilo Fabulosa werken wij graag met luxe stoffen, maken gebruik van bijzondere kleuren en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Etnische kenmerken gecombineerd met een luxe uitstraling.
Unieke meubelstukken, woondecoratie en collectables complementeren het geheel in de Ethnic Chic interieur woonbeleving.

Interior Styling For Commerciall Use

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur, dan kan Estilo Fabulosa iets voor je betekenen. Of dit nu een kantoorruimte aan huis is praktijk of andere instelling, de nodige ervaring is aanwezig om de betreffende ruimte aantrekkelijk te maken voor de medewerkers, bezoekers, patiënten en klanten. Het is belangrijk om een verzorgde en uitnodigende ruimte te creëren waar de mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Het kan voor een omzet verhogend effect zorgen, maar ook voor meer productiviteit!

 

 

 

Een Persoonlijk Interieuradvies

Voor een persoonlijke begeleiding bij het inrichten van de nieuwe woning staan we je graag terzijde bij Estilo Fabulosa!
Om de juiste interieurstyling en sfeerbeleving te creëren in je nieuwe huis wordt je persoonlijk begeleid door Angelique den Drijver.
Naast het uitvoeren van persoonlijke wensen heeft zij oog voor detail en haar netwerk om unieke meubelstukken gericht uit te zoeken.
Naast het uitzoeken van de meubels en woondecoratie wordt er ook aandacht besteed aan de vloer, raam en wandbekleding.
Je hoeft dus niet meer eindeloos rond te dwalen in je zoektocht naar de juiste meubels en aankleding..
Angelique is de drijfveer achter Estilo Fabulosa met haar jaren lange ervaring in de woninginrichting en vakkundigheid om kleuren, patronen en stoffen op een subtiele manier te combineren, weet zij er altijd weer een verrassend effect van te maken.

PERSONAL SHOPPING

Ben jij opzoek naar een speciaal meubelstuk of bepaalde woondecoratie voor jouw huis of bedrijf en kan je het steeds maar niet vinden.
Dan ben je bij Estilo Fabulosa aan het goede adres. Wij gaan aan de slag voor jou en op zoek bij onze vele leveranciers en netwerken.
Wij zien en horen veel en wellicht kunnen we jouw favoriete item vinden. Vertel ons wat je zoekt!

Murals and Walldecoration

Murals zijn steeds populairder aan het worden in ons interieur. Het zijn grote afbeeldingen van bloemen, dieren, portretten, natuur prints, replica’s van schilderijen of geometrische patronen. Deze zijn geschilderd op de muur, maar ook afgebeeld op papier of andere grote oppervlakten die bevestigd worden aan de muur. Een Mural kan een grote rol spelen in de sfeerbeleving van het interieur.
Naast de Murals zijn de handgemaakte wandpanelen een artistiek element aan de muur. Stijlvol gevormde spiegels kunnen de bestemde ruimtes juist optisch vergroten. Spiegels worden graag gebruikt in kleinere ruimtes.

Estilo Fabulosa heeft genoeg middelen in huis om de muren en wanden op een bijzondere manier te verfraaien om de juiste sfeerbeleving te creëren !