the world of

INTERIOR STYLING

Unieke woondecoratie, bijzondere meubelstukken, Floral Art en Collectables zijn de ingrediënten voor de sfeerbeleving die Estilo Fabulosa gebruikt bij het creëren van een persoonlijk interieur met een artistiek karakter. Prachtige kwaliteit stoffen in warme en schitterende kleuren, natuurlijke materialen, bloemrijke en dieren prints spelen een rol in het creëren van een bijzonder interieur.

Laat je inspireren door de sfeerbeleving

van

ESTILO FABULOSA

Bij Estilo Fabulosa zijn wij gepassioneerd om interieurs te stijlen die een persoonlijke sfeerbeleving geven, een sfeerbeleving die de smaak van de klant reflecteert.
Wij zijn gespecialiseerd in de Ethnic Chic interieur stijl en de Metropolitan Chic interieur stijl, beide stijlen hebben iets met elkaar gemeen. Het is een uitdaging om een interieur te stylen met een luxueuze sfeer die prettig aanvoelt.
Een prettige sfeer creëer je door de juiste kleuren en stofkeuzes te combineren met luxe materialen. Selecteer hierbij de juiste meubels, woondecoratie, wand en vloerbekleding met een vleugje Wanderlust dan krijg je een verrassend effect. Lampen en vloerkleden zijn de finishing touch in het interieur.
Artistieke bloemen en tropische planten laten de woonruimte op fleuren, dit kan met echte bloemen en planten maar ook met kunst bloemen!

Laat je verrassen door onze creativiteit, enthousiasme en klantvriendelijkheid!
Op deze website vertellen wij wat Estilo Fabulosa jouw kan bieden. 
In de Estilo Fabulosa Webshop staan unieke decoratie objecten, handgemaakte artikelen, collectables en diverse meubelstukken.

NEW COLLECTION

TABLE LAMP GARNEGIE LIME GREEN

 • Eichholtz Tafellamp Garnegie
 • Lampenvoet lime green glas
 • Satijnen cilinder lampenkap lime green
 • Metropolitan Luxury uitstraling
 • Size : Totale hoogte lamp 65 cm/ Lampenkap 43 x 22 cm

  Dit artikel is te koop in onze webwinkel

 

€ 795,00

NEW COLLECTION

SIERKUSSEN VELVET DUSTY PINK

 • Rechthoekig sierkussen voorzien van rits
 • Materiaal gebruik luxe fluweel
 • Kleur : dusty pink
 • Voorkant kussen heeft visgraat design
 • Size : H.60 cm/ W.40 cm
 • Metropolitan Luxury sierkussen

  Dit artikel is te koop in onze web winkel

 

€ 72,50

NEW COLLECTION

FOTOFRAME VINTAGE BRASS

 • Metropolitan Luxury Interior Style
 • Rechthoekige fotolijst
 • Fotolijst met “wildlife” reliëf
 • Fotolijst met vintage brass afwerking
 • Size : H. 23 cm /B.18 cm
 • Estilo Fabulosa Signature Collection

  Dit artikel is te koop in onze webwinkel

 

€ 29,95

Een Persoonlijk Interieuradvies

Voor een persoonlijke begeleiding bij het inrichten van de nieuwe woning staan we je graag terzijde bij Estilo Fabulosa!
Om de juiste interieur en tuinstyling te creëren in je nieuwe huis wordt je begeleid door Angelique den Drijver.
Angelique heeft oog voor elk detail om de gewenste sfeerbeleving neer te zetten, gespecialiseerd in Metropolitan Chic tot Ethnic Chique woonstyling. Naast het uitzoeken van de meubels en woondecoratie wordt er ook aandacht besteed aan de vloer, raam en wandbekleding.
Je hoeft dus niet meer eindeloos rond te dwalen in je zoektocht naar de juiste meubels en aankleding.
De tuin aankleding die het verlengstuk vormen van de woon en eetkamer spelen ook een belangrijke rol in het totale plaatje.
Angelique is de drijfveer achter Estilo Fabulosa met haar jaren lange ervaring in de woninginrichting en vakkundigheid om kleuren, patronen en stoffen op een subtiele manier te combineren, weet zij er altijd weer een verrassend effect van te maken.

Metropolitan Chic Interior Style

Naast de Ethnic chique interieur stijl zijn wij ook gespecialiseerd in de Metropolitan chique interieur stijl. Een interieurstijl die een luxueuze sfeerbeleving aan het interieur geven. Een Metropolitan chique uitstraling laat zich verrijken met meubelstukken, kroonluchters, bijzondere  verlichting, unieke decoratie objecten en woonaccessoires waarvan rijke stoffen en luxe materialen je laten meeslepen in een glamoureuze wereld waarover gesproken wordt. Stoffen zoals fluweel, satijn, zijde, messing en vintage afgewerkt brons spelen een grote rol.
Estilo Fabulosa selecteert stijlvolle en hoogwaardige kwaliteit artikelen van toonaangevende bedrijven zoals o.a. Eichholz en Van Roon Living die een grote rol spelen bij de glamoureuze aankleding van een uniek luxueus interieur design!

 

 

 

Ethnic Chic Interior Styling

Estilo Fabulosa is gespecialiseerd in de interieurstijl die Ethnic Chic heet, een stijlen mix van invloeden uit verschillende landen waarin gekozen wordt voor ambachtelijke meubels en decoratie objecten die uniek zijn. Een interieurstijl die tijdloos is en waar een persoonlijk verhaal achter zit waarbij collectables een rol spelen. Mooie wandbekleding en murals zijn niet meer weg te denken bij het bepalen van de sfeerbeleving in het interieur. Bij Estilo Fabulosa werken wij graag met luxe stoffen, maken gebruik van bijzondere kleuren en materialen van hoogwaardige kwaliteit.
Unieke meubelstukken, woondecoratie en collectables complementeren het geheel in de Ethnic Chic interieur woonbeleving.

Murals and Walldecoration

Murals zijn steeds populairder aan het worden in ons interieur. Het zijn grote afbeeldingen van bloemen, dieren, portretten, natuur prints, replica’s van schilderijen of geometrische patronen. Deze zijn geschilderd op de muur, maar ook afgebeeld op papier of andere grote oppervlakten die bevestigd worden aan de muur. Een Mural kan een grote rol spelen in de sfeerbeleving van het interieur.
Naast de Murals zijn de handgemaakte wandpanelen een artistiek element aan de muur.

Wandbekleding is naast een mural een veel gekozen product om de sfeerbeleving in het interieur te versterken. Behang is in vele designs te verkrijgen. Wij werken graag met merken zoals Arte, Elitis, Texam Home, Pierre Frey etc.

Stijlvol gevormde spiegels kunnen de bestemde ruimtes juist optisch vergroten. Spiegels worden graag gebruikt in kleinere ruimtes.

Estilo Fabulosa heeft genoeg middelen in huis om de muren en wanden op een bijzondere manier te verfraaien om de juiste sfeerbeleving te creëren !